STEFAN - pies do adopcji

Stefan

pies

wiek: 5,6 lat

Stefan, pies od 4 lat bez domu. Pies mądry, pies łagodny, pies zaradny. wywalczył sobie miejsce, które stało się jego domem tymczasowym. Ktoś wzruszony jego wytrwałością i determinacją pozwolił mu przytulic się do pewnego miejsca. Nie jest to jedak dom prawdziwy, nie jest to dom stały. Stefan nadal patrzy w dal czekając na swojego człowieka. Czy się doczeka..? Czy ktoś go zechce..?

Wiemy, że znalezienie nowego domu  graniczy z cudem jednak pokazujemy Stefana , bo może on będze miał szczęście,bo może jego ktoś pokocha?

Stefan ma obiecany dom. To cudowna wieść. Można powiedzieć, że się udało. Za około dwa tygodnie od daty tego wpisu (30 maja 2014 r.) pojedzie tam gdzie czeka na niego jego przyszła Pani.

Do tego czasu jest od opieką Fundacji i wszystkch tych, którzy okazali mu wsparcie na tym bardzo trudnym etapie.

Sympatyków Stefana posimy jeszcze o pomoc finansową w celu dokonania pełnej diagnostyki.

Potrzebne są szczepienia, zabezpieczenie przeciwko insetom oraz transport do nowego domu.

Dziękujemy.

Czerwiec 2014 - Stefan już w nowym domu. Jestem szczęśliwa i nieszczęśliwa jednocześnie. Będę tęskinić o niego, będzie mi brakowało codziennych spacerów, będzie mi brakowało jego uśmiechniętej "paszczy" i ciepłego spojrzenia brązowych oczu. Jednak jest bezpieczny i kochany przez swoją Panią o pięknych blękitnych oczach.  Pozdrawiam wszystkich, którzy choć trochę polubili tego niezwykłego psa i pomogli znaleźć dom.   Hanka

Hanka
email: hanka456@wp.pl