GAPA - pies do adopcji

Gapa

Suczka

dodano: 2015-01-15

zamieszkała u cudownych ludzi w Łodzi

15.02.2015 Wizyta Gapy u weterynarza. Krew pobrana, wymaz z ucha tez. Niepokojace sa guzki na listwie. (2 pierwsze zdjęcia obrazują stan obecny suni)

25.01.2015
Gapcia ma za sobą wizytę u fryzjera, ponieważ koniczne było uwolnienie jej od dredów, które były na każdym centymetrze ciała. Jest obcięta i wykąpana, ma specjalne ubranie i teraz czekamy, żeby z zabiedzonej, zaniedbanej suni stała się znowu pięknym Mastifem Tybetańskim. Co do charakteru, to ktoś kto podaruje dom tej ślicznocie, będzie miał cudownego, olbrzymiego przyjaciela. Przed nami długa droga, mamy nadzieję prowadząca do szczęśliwego zakończenia – znalezienia cudownego, kochającego domu, w którym Gapciula będzie szanowana i kochana.

BARDZO DZIĘKUJEMY PANI MARIOLI Z BRZEZIN ZA KARMĘ DLA "NASZEJ" GAPCI

W dniu wczorajszym (14-01-2015) trafiła pod opiekę Fundacji Pomagajmy Razem – Zwierzęta w Potrzebie sunia Mastif Tybetański. Sunia jest w bardzo złym stanie, wymaga natychmiastowej opieki medycznej i zabiegów pielęgnacyjnych.

Jest cała skołtuniona, zdredziała, zapchlona i zarobaczona. Na listwach mlecznych, na sutkach, po wstępnych oględzinach znaleźliśmy dwa guzy.

Będziemy potrzebowali Waszej pomocy, pomocy finansowej. Każda złotówka jest dla nas bardzo cenna, bo koszty leczenia i opieki będą bardzo wysokie.
Błagamy Was o pomoc, dla każdego z nas 5 złotych to niewielkie pieniądze, dla nas piątka do piątki to już jakiś pieniądz.

Każdy dzwoniąc do Fundacji oczekuje, że pomożemy. Problem polega na tym, że abyśmy mogli pomagać musimy mieć na to fundusze.
No koncie Fundacji hula wiatr.

Prosimy o pomoc!

Darowizny z dopiskiem:  "Gapa"

Fundacja "Pomagajmy Razem - Zwierzęta w Potrzebie"
Nr Konta: PKO BP 05 1020 3378 0000 1602 0168 8993