POLITYKA PRYWATNOŚCI

§ 2.

§ 3.

§ 4.

a) zapamiętywania takich danych jak informacje wprowadzone przez Użytkownika w formularzach podczas przechodzenia na różne strony w trakcie tej samej sesji przeglądarki internetowej;
b) zidentyfikowania Użytkownika jako zalogowanego na danej stronie;
c) zapewnienia, że Użytkownik łączy się z odpowiednią usługą Serwisu, w przypadku gdy dokonywane są zmiany w sposobie jego funkcjonowania.

a) przedstawiania statystyk na temat użytkowania Serwisu;
b) umożliwiania ulepszenia działania stron internetowych poprzez pomiary wszelkich występujących błędów;
c) testowanie różnych projektów stron internetowych Serwisu.

a) zapamiętywania ustawień stosowanych przez Użytkownika, jak np. preferencje w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi Użytkownik, układ, wielkość czcionki, preferencje i kolory;
b) zapamiętywanie, że Użytkownik został już zapytany o możliwość wypełnienia ankiet;
c) wskazywanie Użytkownikowi, że jest zalogowany na stronę internetową (gdy ma to zastosowanie)

§ 6.

Zgoda może zostać wyrażona poprzez odpowiednią konfigurację ustawień oprogramowania zainstalowanego w urządzeniu wykorzystywanym przez Użytkownika, w szczególności przeglądarki internetowej, której Użytkownik używa do przeglądania naszego serwisu internetowego.

§ 7.

W razie pytań prosimy o kontakt