PODZIĘKOWANIA

Serdeczne podziękowania skladamy wszystkim pracownikom

Powiatowego Urzędu Pracy w Łodzi
za pamięć o naszych podopiecznych
Dziekujemy serdecznie tym, którzy nam zaufali i dostrzegli naszych czworonożnych przyjaciół. Bez Państwa wsparcia nie moglibyśmy pomagać

Serdecznie dziękujemy TVP Łódź za zorganizowanie zimowej zbiórki karmy, dzięki Tobie Kasiu nasze zwierzaki zawsze zaopatrzone są w karmę.
Dziękujemy również Łodzianom za tak duże zaangażowanie w zbiórkę, dziękujemy Tym, którzy są z nami od lat :) naszym stałym darczyńcom, którzy zawsze pamiętają o naszych braciach mniejszych.

Pragniemy gorąco i serdecznie podziękować pracownikom dwóch łódzkich supermarketów TESCO za zorganizowanie akcji "weekendowa zbiorka karmy".

Serdecznie dziękujemy dwóm łódzkim supermarketom TESCO za zorganizowanie akcji "weekendowa zbiórka karmy".

Bardzo dziekujemy

SERDECZNIE DZIĘKUJEMY
TVP ŁÓDŹ
ZA ZORGANIZOWANIE AKCJI
" POMAGANIE NA MERDANIE"
KASIU - 100000 CAŁUSÓW

Justynie i Michałowi –Młodej Parze
za przekazanie na rzecz naszych podopiecznych karmy zebranej od gości zamiast kwiatów w trakcie uroczystości zaślubin w dniu 01 maja 2010.

Justynie i Michałowi oraz Ich gościom życzymy samych radosnych, szczęśliwych chwil i przesyłamy serdeczny "uścisk łapki"

Serdeczne podziękowania dla Firmy FLOGARD z ul. Rydzowej w Łodzi za pamięc o naszych podopiecznych i podarowanie im artykułów zoologicznych.
Bardzo dziękujemy w imieniu naszych Braci Mniejszych!

Dzieciom z Przedszkola nr 119 w Łodzi, ich rodzicom oraz wychowawczyni Pani Halinie Gradowskiej serdecznie dziękujemy za przekazanie naszym podopiecznym zebranej karmy, koców, akcesoriów dla zwierząt. Ten miły gest pozwoli naszym zwierzaczkom ciepło i dostatnio przeżyć zimowy okres. grudzień 2009.

Ani "Szajbus":
za wsparcie finansowe i duchowe,
za pomoc w ogłaszaniu naszych podopiecznych,
za cenne rady i stos ciepłych "kołderek"
WIELKIE DZIĘKI KOCHANA!

Fundacja zakupiła za te pieniążki 3 budy dla naszych podopiecznych.
Dziekujemy z całego serca!!
Kasi S. właścicielce Sklepów cynamonowych serdecznie dziękujemy za projekt fundacyjnego logo, oraz za wspaniałe podarunki na rzecz potrzebujących zwierząt.
Podziękowania dla Pana Zygmunta M. z firmy ELMIWENT www.zeb.msweb.pl oraz Pani Elżbiecie M. za podarowanie podopiecznym Fundacji ocieplonej budy!

WIELKIE DZIEKI DLA FIRMY WEBSFERA ZA ZAPROJEKTOWANIE NASZEJ STRONY FUNDACYJNEJ!
www.websfera.pl

Serdecznie podziękowania dla "Stec" Wytwarzanie Podłoża Pod Uprawę Pieczarek, Małgorzata Kasperska-Stec za przekazanie słomy dla naszych podopiecznych.
www.stec.net.pl/kontakt.htm

Pani E. Williamson.
Serdeczne podziękowania za przekazanie darowizny pieniężnej w wyskosci 220 funtów dla
FUNDACJI "NIECHCIANE I ZAPOMNIANE- SOS DLA ZWIERZĄT " BARDZO DZIĘKUJEMY ZA POŻYCZENIE KLATKI-ŁAPKI, DZIĘKI KTÓREJ ZAGINIONY OWCZAREK ZOSTAŁ PRZETRANSPORTOWANY W BEZPIECZNE MIEJSCE ORAZ ZA SMAKOŁYKI DLA NASZYCH PODOPIECZNYCH, PRZEBYWAJĄCYCH W HOTELU NA UL. MALOWNICZEJ!!
oraz za rzeczy podarowane dla naszych pupili.

Serdecznie dziękujemy firmie Ami Play za wielkie serce okazane naszym podopiecznym,