MISIO - pies do adopcji

MISIO

Pies

dodano: 2010-08-09

Misio w swoim krótkim życiu przeszedł wiele. Jedną łapą był już za tęczowym mostem
.Na szczęście znalazł się ktoś kto nie przeszedł obojętnie obok jego cierpienia. Poraniony i obolały Misio długo dochodził do siebie ,nie wiedział że ręka ludzka oznacza coś miłego w nie tylko ból ,że nie trzeba walczyć o jedzenie. Prawie rok zajęło mu uwierzenie że ludzi nie trzeba się bać.
Rany na ciele pięknie się pogoiły, po zagłodzonym, poranionym i obolałym Misiu nie ma już śladu. Niestety rany psychiczne goją się dużo dłużej. Mimo stałej pracy Misio jest psem wycofanym z wieloma lękami. Wiele normalnych rzeczy przeraża go i wtedy jeszcze bardziej zamyka się w sobie.
W momentach których czuje się niepewnie cicho powarkuje i wycofuje się.
Jest jednak psiakiem który bardzo chce zaufać, swoją tymczasową opiekunkę zachęca do zabaw. Widać że jej już zaufał i w jej towarzystwie czuje się swobodnie.
Czy znajdzie się ktoś kto pokocha tego wielkoluda takim jakim jest. Ktoś kto da mu czas na oswojenie się z nową sytuacją i uwierzenie na nowo w dobroć ludzi.
Misio poszukuje domu z ogrodem w którym znalazłby się dla niego kojec z ocieplaną budą i duży teren do biegania, oraz cierpliwymi opiekunami którzy dadzą mu szanse na dobre życie.

MISIO BARDZO POTRZEBUJE WSPARCIA NA HOTELIK
NAWET NAJMNIEJSZA KWOTA SIĘ PRZYDA